Hemink Groep

Hemink Groep is vastgoedpartner en werkt dagelijks aan vastgoedonderhoud, in de zorg, woningbouw, het onderwijs en commercieel vastgoed. Er is veel expertise aan boord, maar daarnaast is het plezierig af en toe iemand in te kunnen schakelen die meekijkt in teksten, medewerkers traint in het schrijven voor de doelgroep, etc. Daar helpt Communicatieschakel o.a. bij. 

We mochten de nieuwe directieleden interviewen in vier aparte gesprekken. We sparden mee over de vorm en de inhoud. Hoe laten we, op een mooie manier, alle zeven de directieleden hun visie delen? Het resultaat is een mooie contentserie met duo interviews waarin het DNA en het toekomstperspectief van deze bruisende organisatie naar voren komt!

Samen met team van Hemink en het reclamebureau, werkten we aan de online profilering van het bedrijf. We mochten meedenken in de ontwikkeling van een nieuwe corporate website en een ‘werkenbij’-website

We gaven taalworkshops, aan groepen medewerkers, zoals de maatwerktraining B1-schrijven.

Daarnaast schrijven we mee aan teksten voor websites, vacatures, aanbestedingen en persberichten.

“Communicatieschakel is laagdrempelig. Je hoeft Margreet Koster maar één keer iets te vertellen en ze snapt gelijk wat we bedoelen en welke tekst en communicatie daar bij hoort. Ze helpt ons bovendien ‘de zachte kant’ in een technische omgeving naar boven te halen. Met leuke, grappige praktijkvoorbeelden maakt Margreet bovendien de taalworkshops voor iedereen een feestje. Die workshops zijn interactief en worden enthousiast gebracht.”

Linda Loof – communicatieadviseur