Hemink Groep

Hemink Groep is vastgoedpartner en werkt dagelijks aan vastgoedonderhoud, in de zorg, woningbouw, het onderwijs en commercieel vastgoed. Er is veel expertise aan boord, maar daarnaast is het plezierig af en toe iemand in te kunnen schakelen die meekijkt in teksten, medewerkers traint in het schrijven voor de doelgroep, etc. 

Daar helpt Communicatieschakel o.a. bij. We geven taalworkshops aan groepen medewerkers en daarnaast schrijven we mee aan teksten voor websites, vacatures, aanbestedingen en persberichten. Onlangs verzorgden we een maatwerktraining B1-schrijven.

Samen met team van Hemink en het reclamebureau, werkten we aan de online profilering van het bedrijf. We mochten meedenken in de ontwikkeling van een nieuwe corporate website en een ‘werkenbij’-website

“Communicatieschakel is laagdrempelig. Je hoeft Margreet Koster maar één keer iets te vertellen en ze snapt gelijk wat we bedoelen en welke tekst en communicatie daar bij hoort. Ze helpt ons bovendien ‘de zachte kant’ in een technische omgeving naar boven te halen. 

Met leuke, grappige praktijkvoorbeelden maakt Margreet bovendien de taalworkshops voor iedereen een feestje. Die workshops zijn interactief en worden enthousiast gebracht.”

Linda Loof – communicatieadviseur