Flexplek in centrum van Rijssen

Op dit moment zijn al onze flexplekken bezet!                      Meld je aan voor onze wachtlijst.

Hybride werken is het nieuwe normaal. Zitten jouw werknemers ook ná de coronacrisis nog (deels) aan de keukentafel? Gun ze een heerlijke werkplek in het centrum van Rijssen. Hier vind je alles om hun werkdag optimaal productief te maken. 

Flexplekken

Bij Communicatieschakel hebben wij alles in huis om jouw werknemers een ideale ‘thuiswerkdag’ te bieden. Wij zorgen voor een hoog-laagbureau, een ergonomische stoel, een geluidsscherm, ladenblok, kastruimte en een printer. Daarnaast is er goede koffie, thee en wifi (ook via een vaste kabel). Bovendien kunnen onze flexwerkers gebruikmaken van onze vergaderruimte. Hier kunnen ze in alle rust zakelijke relaties ontvangen of online vergaderingen bijwonen.   

Toplocatie: centrum Rijssen

Ons pand ligt in hartje centrum Rijssen en is uitstekend bereikbaar. Hier kan je altijd gratis parkeren en het station is op loopafstand. De locatie is een rustige werkplek met gezellige terrassen en winkels om de hoek. 

Flexen heeft voordelen

Onze flexplekken zijn per direct beschikbaar, maar niet bedoeld voor losse verhuur. Voor meer informatie over de tarieven kan je ons contacteren. 

De voordelen op een rijtje