Margreet Koster

Strategisch communicatieadviseur met hands-on mentaliteit

Margreet is communicatieadviseur. Leeft zich snel in in elk onderwerp. Put uit haar ervaringen in bedrijfsleven, overheid en non-profit. Kan snel analyseren en verbinden. Brengt structuur, overzicht en perspectief met een no-nonsense blik. Houdt vast en regelt het. Dol op gezin, muziek en lezen. Loopt graag hard. En niet alleen op het werk.

Julia 't Jong

Allround communicatiemedewerker met kritische, creatieve blik.

Julia is allround communicatiemedewerker. Laat je graag de andere kant zien. Gaat een uitdaging niet uit de weg en is een kei in social media. Is dol op schrijven, redigeren en websites. Ze denkt graag mee, gaat aan de slag en behoudt het overzicht. In haar vrije tijd is ze op pad met haar gezin of installeert zichzelf op de bank met een goed boek.

Marion van Sermondt

Razende reporter en sparringspartner

Marion is onze razende reporter, maar ook moeder, wederhelft en vriendin. Al deze rollen maken Marion wie ze is en zorgen ervoor dat ze snel kan schakelen en zich in de meest uiteenlopende onderwerpen en situaties kan inleven. Verzamelt graag verhalen en wordt blij van unieke stories. Weet die haarfijn te vertalen naar een hoger level. Van blog tot levensverhaal en van persbericht tot website. Is er dan nog tijd over, dan gaat ze hardlopen, lezen, borrelen of bijslapen.

Lilian Eilerts

Taalfanaat, multitasker en verbindende schakel

Lilian is taalfanaat en multitasker. Zorgt dat zaken op rolletjes lopen, schrijft en denkt graag mee, van SEO tot socialmediaplan. Brede ervaring op het gebied van marketing en reclame. Spin in het (tekst)web, kritische blik, regelaar en traffic manager. Schrijft, redigeert en zorgt dat de schakels verbonden blijven. Werken onder tijdsdruk is heel gewoon. Met een gezonde dosis humor. Geniet in haar vrije tijd van het gezin en is graag creatief bezig.