Margreet Koster

Communicatieadviseur en schrijfmevrouw

Margreet is communicatieadviseur en tekstschrijver. Leeft zich snel in in elk onderwerp. Put uit haar ervaringen in bedrijfsleven, overheid en non-profit. Brengt structuur, overzicht en perspectief. Taalfreak met neiging tot perfectionisme. Brengt een no-nonsense blik, strategisch en hands-on. Houdt vast en regelt het. Dol op gezin, muziek en lezen. Loopt graag hard. En niet alleen op het werk.

Julia 't Jong

Schrijfmevrouw, traffic en social media

Julia vindt communicatie uitdagend en interessant. Is dol op schrijven, redigeren, websites en social media. Ze denkt graag mee, gaat aan de slag en behoudt het overzicht. In haar vrije tijd is ze op pad met haar gezin of installeert zichzelf op de bank met een vermakelijk tv-programma.

Marion van Sermondt

Sparringpartner en schrijfmevrouw

Marion is tekstschrijver, maar ook moeder, wederhelft en vriendin. Al deze rollen maken Marion wie ze is en zorgen ervoor dat ze snel kan schakelen en zich in de meest uiteenlopende onderwerpen en situaties kan inleven. Ze schrijft, corrigeert, vertaalt en denkt mee. Van blog tot levensverhaal en van persbericht tot website. Is er dan nog tijd over, dan gaat ze hardlopen, lezen, borrelen of bijslapen.

Lilian Eilerts

Schrijfmevrouw, traffic

Lilian is taalfanaat en multitasker. Brede ervaring op het gebied van marketing en reclame. Spin in het (tekst)web, kritische blik, regelaar en traffic manager. Schrijft, redigeert en zorgt dat de schakels verbonden blijven. Werken onder tijdsdruk is heel gewoon. Met een gezonde dosis humor. Geniet in haar vrije tijd van het gezin en is graag creatief bezig.