Margreet Koster

Communicatieadviseur en schrijfmevrouw

Margreet is communicatieadviseur en tekstschrijver. Leeft zich snel in in elk onderwerp. Put uit haar ervaringen in bedrijfsleven, overheid en non-profit. Brengt structuur, overzicht en perspectief. Taalfreak met neiging tot perfectionisme. Brengt een no-nonsense blik, strategisch en hands-on. Houdt vast en regelt het. Dol op gezin, muziek en lezen. Loopt graag hard. En niet alleen op het werk.

Arjan te Lintelo

Moderator, coach en trainer

Arjan is organisatiecoach, dagvoorzitter en moderator. Helpt bedrijven en organisaties om mensen in beweging te krijgen. Van het wat naar het hoe, van missie, visie en strategie naar het vaak moeilijke proces van uitvoeren. Altijd met de klant als vertrekpunt. Arjan organiseert, adviseert, presenteert en coacht. Wordt blij van muziek en van niets iets maken. En van hardlopen, wandelen en even niks hoeven wordt hij creatief.

Lilian Eilerts

Schrijfmevrouw, traffic

Lilian is taalfanaat en multitasker. Brede ervaring op het gebied van marketing en reclame. Spin in het (tekst)web, kritische blik, regelaar en traffic manager. Schrijft, redigeert en zorgt dat de schakels verbonden blijven. Werken onder tijdsdruk is heel gewoon. Met een gezonde dosis humor. Geniet in haar vrije tijd van het gezin en is graag creatief bezig. 

Joanne Averesch

Schrijfmevrouw, traffic en social media

Joanne is enthousiast over taal en communicatie. Werkt strategieën uit voor social media en geeft ergens graag een creatieve draai aan. Houdt het overzicht. Joanne ontwerpt en schrijft doelgericht. In haar vrije tijd luistert en maakt ze graag muziek en loopt ze hard. Of ze gaat met haar hond op pad, duikt lekker in een boek of serie of is aan het bijkletsen met vrienden.

Marion van Sermondt

Sparringpartner en schrijfmevrouw

Marion is tekstschrijver, maar ook moeder, wederhelft en vriendin. Al deze rollen maken Marion wie ze is en zorgen ervoor dat ze snel kan schakelen en zich in de meest uiteenlopende onderwerpen en situaties kan inleven. Ze schrijft, corrigeert, vertaalt en denkt mee. Van blog tot levensverhaal en van persbericht tot website. Is er dan nog tijd over, dan gaat ze hardlopen, lezen, borrelen of bijslapen.

Julia 't Jong

Schrijfmevrouw, traffic en social media

Julia vindt communicatie uitdagend en interessant. Is dol op schrijven, redigeren, websites en social media. Ze denkt graag mee, gaat aan de slag en behoudt het overzicht. In haar vrije tijd is ze op pad met haar gezin of installeert zichzelf op de bank met een vermakelijk tv-programma.