Margreet Koster

Communicatieadviseur en schrijfmevrouw

Margreet is communicatieadviseur en tekstschrijver. Leeft zich snel in in elk onderwerp. Put uit haar ervaringen in bedrijfsleven, overheid en non-profit. Brengt structuur, overzicht en perspectief. Taalfreak met neiging tot perfectionisme. Brengt een no-nonsense blik, strategisch en hands-on. Houdt vast en regelt het. Dol op gezin, muziek en lezen. Loopt graag hard. En niet alleen op het werk.

Arjan te Lintelo

Moderator, coach en trainer

Arjan is organisatiecoach, dagvoorzitter en moderator. Helpt bedrijven en organisaties om mensen in beweging te krijgen. Van het wat naar het hoe, van missie, visie en strategie naar het vaak moeilijke proces van uitvoeren. Altijd met de klant als vertrekpunt. Arjan organiseert, adviseert, presenteert en coacht. Wordt blij van muziek en van niets iets maken. En van hardlopen, wandelen en even niks hoeven wordt hij creatief.

Lilian Eilerts

Schrijfmevrouw, traffic

Lilian is taalfanaat en multitasker. Brede ervaring op het gebied van marketing en reclame. Spin in het (tekst)web, kritische blik, regelaar en traffic manager. Schrijft, redigeert en zorgt dat de schakels verbonden blijven. Werken onder tijdsdruk is heel gewoon. Met een gezonde dosis humor. Geniet in haar vrije tijd van het gezin en is graag creatief bezig. 

Joanne Averesch

Schrijfmevrouw, traffic en social media

Joanne is enthousiast over taal en communicatie. Werkt strategieën uit voor social media en geeft ergens graag een creatieve draai aan. Houdt het overzicht. Joanne ontwerpt en schrijft doelgericht. In haar vrije tijd luistert en maakt ze graag muziek en loopt ze hard. Of ze gaat met haar hond op pad, duikt lekker in een boek of serie of is aan het bijkletsen met vrienden.

Marion van Sermondt

Sparringpartner en schrijfmevrouw

Marion is tekstschrijver, maar ook moeder, wederhelft en vriendin. Al deze rollen maken Marion wie ze is en zorgen ervoor dat ze snel kan schakelen en zich in de meest uiteenlopende onderwerpen en situaties kan inleven. Ze schrijft, corrigeert, vertaalt en denkt mee. Van blog tot levensverhaal en van persbericht tot website. Is er dan nog tijd over, dan gaat ze hardlopen, lezen, borrelen of bijslapen.

Bertine ten Brinke

Communicatieadviseur en schrijfmevrouw

Bertine is communicatieadviseur met een speciale liefde voor tekstschrijven. Gespecialiseerd in communicatie voor gemeenten en scholen. Enthousiast, creatief, nieuwsgierig en altijd op zoek naar hoe een proces of een tekst beter kan. Ze vindt het heerlijk om buiten een stuk te lopen of te fietsen. Even lekker uitwaaien om daarna met frisse ideeën weer aan de slag te gaan.

Julia 't Jong

Schrijfmevrouw, traffic en social media

Julia vindt communicatie uitdagend en interessant. Is dol op schrijven, redigeren, websites en social media. Ze denkt graag mee, gaat aan de slag en behoudt het overzicht. In haar vrije tijd is ze op pad met haar gezin of installeert zichzelf op de bank met een vermakelijk tv-programma.

Kim Tinga

Hrm-adviseur

Kim is een energieke hr-adviseur. Altijd positief ingesteld en denkt mee vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid. Gelooft in de kracht van een sterk netwerk, onderhoudt relaties zorgvuldig. Staat voor de mensen die bij het bedrijf werken én die het bedrijf aansturen. Werkt vanuit kansen en mogelijkheden. Gek op haar gezin, sport, lekker eten en een goed glas wijn. Altijd actief en in beweging. En niet alleen op het werk.