Training vacatureteksten schrijven

In de huidige krappe arbeidsmarkt wil je natuurlijk dat je vacature goed opvalt. En nog belangrijker: eraan bijdraagt dat je de juiste persoon op de juiste functie kunt plaatsen. Het schrijven van een vacaturetekst is iets anders dan een wervende tekst op je website. 

Waarom deze training?

Ooit waren vacatureteksten vaak het ‘stiefkindje’ van de website. Immers, de site werd vooral voor klanten geschreven. Die tijd ligt ver achter ons. Tegenwoordig laten organisaties steeds meer zien ‘hoe de hazen lopen’ in het bedrijf: hoe is het om hier te werken? Kortom, met een goede employer branding bereik je de juiste kandidaten. En dan is het natuurlijk zaak dat de vacatureteksten kloppen met de werkelijkheid.

Wat gaan we doen?

In deze praktijkgerichte training geen ‘standaard verhaal’, maar direct aan de slag met de vacatureteksten van jouw organisatie! Want met een goede tekst heb je wel degelijk invloed op de instroom van talent, diversiteit, omzet, efficiency etc.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Met deze aanpak leer je gerichte vacatures te schrijven, passend bij jouw organisatie en afgestemd op jouw ideale kandidaten. Een juiste opbouw helpt je sneller en slimmer schrijven.

Voor wie

Voor hrm-medewerkers, communicatieprofessionals, recruiters en iedereen die vacatureteksten schrijft. 

Praktisch

De training vacatureteksten schrijven organiseren we incompany, speciaal voor jouw team. We maken daarbij uitsluitend gebruik van bestaande en/of nieuwe vacatures van jouw organisatie.

Extra informatie

Maximaal acht deelnemers.
Prijs: op aanvraag.
Duur: een tot twee dagdelen.
Locatie: incompany of op een externe locatie.