MKB-Deal Achterhoek

De MKB-deal richt zich op het verhogen van de arbeidsproductiviteit van minimaal 5% (binnen twee jaar) bij honderd Achterhoekse bedrijven. Het is een programma voor en door bedrijven uit de Achterhoek, juist om eens te werken aan het bedrijf in plaats van in het bedrijf. Om zo samen bedrijven in de regio te helpen en interessant te blijven voor gekwalificeerde werknemers. De Achterhoek is één van de eerste negen regio’s die door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is omarmd voor het sluiten van een MKB-Deal. 

Vanuit Communicatieschakel mogen wij, in opdracht van NieuwBeeld – een van de initiatiefnemers –  de rol van zowel communicatieadviseur als projectsecretaris vervullen. Dat betekent schakelen tussen deelnemers en coaches, interviewen, plannen, organiseren, communiceren, verslag leggen, plannen maken en de uitvoering van acties bewaken. 

De MKB-Deal Achterhoek wordt mede mogelijk gemaakt door: 8RHK ambassadeurs, De Graafschap, Rabobank Graafschap en Rabobank Noord-Oost Achterhoek, VNO-NCW Achterhoek, RCT Gelderland, Metaalunie, SIKA, provincie Gelderland en het ministerie van EZK.

“De publiciteit en promotie van dit initiatief is bij Communicatieschakel in prima handen. Hierbij wordt free publicity gegenereerd in de relevante media maar ook onze doelgroep bereikt via de social media. Fijn om dit in vertrouwde handen te kunnen geven.”

Rob Schouten – projectleider