Taalcoaching

Twijfel jij soms over d’s en t’s, de vervoeging van Engelse werkwoorden en/of het gebruik van spaties? Reken voor eens en altijd af met de twijfel, het googelen en omzeilen van bepaalde woorden! Wij zijn jouw persoonlijke taalcoach voor zowel individuen als voor teams en groepen.

Hoe ziet de training eruit?

De inhoud

Deze training is een mix van op taal, spelling, grammatica en tekstschrijven. Maar dan exact afgestemd op jouw wensen en uitdagingen. Een paar mogelijkheden: Van de d’s en t’s tot het gebruik van spaties, Engelse werkwoorden, de lijdende vorm, en andere veel voorkomende taaluitdagingen. We werpen een kritische blik op eventueel vakjargon en wat jouw doelgroep daarvan vindt. Ook bij taalcoaching voor een team of groep worden ieders persoonlijke uitdagingen verwerkt in de training.

Voor wie

Deze training is er voor iedereen die professioneel teksten schrijft. Van secretariaat tot hrm, van marketing tot sales.

Extra informatie

Prijs: op aanvraag.

Duur: in overleg. We geven deze training zowel eenmalig als in een leergang, waarbij we je gedurende een bepaalde periode ondersteunen.

Locatie: je bent van harte welkom in ons kantoor in Rijssen. Liever incompany? We komen graag jouw kant op!