Canva© training

Heb jij altijd al willen leren ontwerpen met Canva©, maar had je geen idee waar je moest beginnen? Dan is deze cursus jouw perfecte startpunt. Aan de hand van praktische voorbeelden leer jij hoe je de mooiste ontwerpen maakt met Canva©. Zo ben jij straks in staat om jouw boodschap ook visueel krachtig over te brengen. Aan het eind ga je met een schatkist aan informatie naar huis, en draai jij je hand niet meer om voor het maken van een gaaf ontwerp. 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

We beginnen samen bij de basisfuncties van Canva©: van het opzetten van een project tot het bewerken van foto’s. Je leert hoe je aantrekkelijke social media posts, posters, flyers en zelfs video’s ontwerpt. Of je nu meedoet met jouw team (maximaal 10 personen) of kiest voor individuele cursus, wij helpen je met handige tips en trucs om je wegwijs te maken in Canva©. Tijdens de cursus kun je direct meedoen en oefenen, zodat je de kunst van het ontwerpen snel onder de knie krijgt.

Voor wie

Deze training is er voor iedereen die de basisbeginselen van Canva© onder de knie wilt krijgen. Zowel voor een groep als een-op-een.

Praktisch

Deze training is verspreid over twee dagdelen, maar we kunnen op aanvraag en afhankelijk van jouw specifieke leerdoelen ook een verkorte cursus van één dagdeel verzorgen. We organiseren de Canva© training incompany. Groepen van maximaal zes personen zijn ook van harte welkom in ons kantoor in Rijssen!

Extra informatie

Maximaal 10 deelnemers.
Prijs: op aanvraag.
Duur: maximaal twee dagdelen.
Locatie: we leveren deze training op elke gewenste locatie.