Vacature communicatiespecialist

Word jij onze nieuwe medewerker?

Maak jij met plezier een communicatieplan of socialmediastrategie? Kun jij snel analyseren, heb je een goede pen en draai je je hand niet om voor een artikel of SEO-tekst? Ben je ervaren, flexibel en lever je graag jouw communicatiebijdrage aan projecten in uiteenlopende branches? Beschikbaar voor zo’n 24 uur per week? Schakel dan snel met ons!

Hier kom je terecht:
“Gevarieerd werk, ervaren team.”

Communicatieschakel is een team van communicatieprofessionals dat nauw met elkaar samenwerkt. Een deel van onze collega’s is als zelfstandig professional aan ons verbonden. We zijn een bureau voor communicatieadvies en tekst in de breedste zin van het woord. We onderzoeken, adviseren, schrijven, interviewen en doen verslag. Daarnaast geven we communicatietrainingen op maat en denken mee in uiteenlopende communicatievraagstukken. Volop variatie dus.

Ons portfolio is zeer divers: van bouwbedrijven tot regionale samenwerkingsverbanden, van overheden tot onderwijsinstellingen. En van oud-politici tot internationale transportbedrijven. Je werkplek is ons kantoor aan de Bouwstraat in hartje Rijssen.    

Dit ga je doen: "Adviseren, meedenken en implementeren"

Dit ben jij: “Creatieve communicatiespecialist”

Iets voor jou?

Word onderdeel van ons schakelteam! Neem contact op met Margreet Koster: