Veenstra & Stroeve

Door Veenstra & Stroeve worden wij regelmatig ingeschakeld met tekst- en communicatievraagstukken. Zo ontwikkelden we op basis van brandingsessies een strategie voor online profilering, realiseerden samen met onze partners een nieuwe website, verzorgen de contentstrategie, de online campagne en voeren deze in nauw overleg met de medewerkers uit.

Daarnaast ondersteunen we Veenstra & Stroeve bij o.a. arbeidsmarktcommunicatie en employer branding, projectmatige communicatie, zoals over de samenwerking op het gebied van schimmelwerende spaanplaat.

Directeur / eigenaar Ferdy van Oostveen: “Margreet en Kim schakelen we al jaren in!  Ze werken bijzonder adequaat en hebben altijd een frisse kijk op de situatie! Kortom, een aanwinst voor ons bedrijf!”

Marcel Stroeve: “Kim en Margreet hebben ons op het goede spoor gezet voor wat betreft onze arbeidsmarktcommunicatie. Met onderzoek en analyses en een duidelijke visie. Ze helpen ons hiermee op een goede manier aan de slag te gaan, nemen het voortouw en houden voortdurend en proactief een oogje in het zeil. Met training, teksten, afstemmingsoverleg, het ontvangen van externen en het werven van nieuwe medewerkers. Het is prettig dat ze niet alleen op afstand contact houden maar ook regelmatig bij ons op de zaak komen. Zo helpen ze ons Veenstra & Stroeve op een goede manier aan de buitenwereld te laten zien. Zowel voor onze klanten als voor onze (potentiële) nieuwe medewerkers. De combinatie van de expertise op communicatie en hrm maakt de samenwerking extra krachtig.”