Communicatie stage hbo

Op zoek naar een zeer gevarieerde stageplek op het gebied van communicatie, tekst en taal?  

De praktijk:
“Elke dag leren in verschillende communicatieopdrachten”

Omdat we een compact bureau zijn, krijg je met alle aspecten van communicatie te maken. Bij ons dus geen eenzijdige taken. Je draait zo volledig mogelijk mee in elk communicatieproject. We moedigen je aan om te adviseren en mee te denken over campagnes.  

In februari starten we met een aantal nieuwe projecten voor onze opdrachtgevers. Hierin ga jij grotendeels het voortouw nemen. Je krijgt de vrijheid om hier zelfstandig aan te werken en jouw inbreng te geven. Een gave kans om je zo nog verder te ontwikkelen, ook op het gebied van verschillende tools voor o.a. e-mailmarketing. 

Hier kom je terecht:
“Zeer gevarieerd werk, ervaren team.”

Communicatieschakel is een team van zelfstandige communicatieprofessionals dat nauw met elkaar samenwerkt. We zijn een bureau voor communicatieadvies, tekst en taal in de breedste zin van het woord. We onderzoeken, adviseren, schrijven, interviewen en doen verslag. Daarnaast geven we communicatietrainingen en worden we ingezet als taalcoach. Volop variatie dus.

Ons portfolio is zeer divers: van bouwbedrijven tot regionale samenwerkingsverbanden, van overheden tot onderwijsinstellingen. En van oud-politici tot internationale transportbedrijven. Je werkplek is ons kantoor aan de Bouwstraat in Rijssen, waar je met een klein deel van ons team zult werken.    

Joanne Averesch – Voormalig stagiare en collega – hbo 

“Ik ben blij dat ik bij Communicatieschakel stage heb gelopen. Het was een goede keuze voor mij, ik leerde er veel! De bezigheden zijn zo divers dat je van teksten redigeren naar social media overstapt en de andere dag rijd je naar een klant toe een uur verderop. Geen dag is hetzelfde en juist dat maakt een stage bij Communicatieschakel zo leuk! Ik heb me mogen bezighouden met teksten schrijven en redigeren, social media bijhouden, posts maken voor verschillende bedrijven en nog veel meer.” 

Dit ga je doen: "Wat vindt de doelgroep ervan?"

Dit ben jij: “Creatieve communicatiefan die zich wil ontwikkelen.”

Julia ’t Jong – Communicatie stagiaire – hbo 

“Met heel veel plezier heb ik stage gelopen bij Communicatieschakel. Je weet nooit hoe de dag eruit gaat zien. Iedere dag is anders, dat maakte deze stage zo leuk. Ik kreeg enorm veel vrijheid. Teksten schrijven, zelfstandig projecten draaien en de social media van opdrachtgevers onderhouden waren dagelijks werk. Ook ging ik vaak mee naar afspraken bij opdrachtgevers. Zo kwam ik op verschillende plekken en ontmoette ik veel mensen. Het is heel interessant om bij te dragen aan het proces, van offerte tot oplevering. Ik zat helemaal op mijn plek bij Communicatieschakel!” 

Iets voor jou?

Ben jij die communicatieve duizendpoot die graag alles nog eens double checkt? Dan bieden we je de kans om als stagiair(e) onderdeel te worden van ons schakelteam! Neem contact op met Margreet Koster: